iCombi Classic Categories

icc
iCombi® Classic
Продуктивен. Робусен. Доверлив.        
         
         
ICombi Classic е навистина мултиталентиран и брзо ќе стане неопходен асистент во вашата кујна. Заменува
бројни конвенционални уреди за готвење на простор
помалку од приближно. 1 м2, тој е стабилен, со високи перформанси, моќен и ефикасен. Лесен е за употреба. Импресивните функции
гарантираат висок квалитет на готвење. Така што со вашето искуство како готвач, секогаш ќе ги добиете резултатите што ги сакате.
Results 1 - 6 of 7Show:     Items Per Page
Results 1 - 6 of 7Show:     Items Per Page